Radanovič Brežice Accept No Roof! – novi T-Roc Cabriolet

  1. Radanovič Brežice d.o.o. in Mihael Radanovič s. p.
  2. Accept No Roof! – novi T-Roc Cabriolet
30.01.2020

Accept No Roof! – novi T-Roc Cabriolet

Volkswagen prinaša svež veter v segment SUV-jev in svetu premierno predstavlja novi T-Roc Cabriolet. Izvedba z odprto streho bo razširila ponudbo priljubljenega križanca in na rastoči trg SUV-jev prinesla več življenjskega sloga.

T-roc Cabrio

Izvedba z odprto streho bo razširila ponudbo priljubljenega križanca in na rastoči trg SUV-jev prinesla več življenjskega sloga. Novi T-Roc Cabriolet se bo na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji uradno predstavil od 12.-22. septembra. Na trg bo prišel spomladi 2020.

T-Roc Cabriolet kot prvi križanec z odprto streho v razredu kompaktnih vozil ponuja ustrezno kombinacijo ekstravertirano-markantnega dizajna, povišanega položaja sedenja, značilnega za SUV-je, visoke funkcionalnosti in edinstvenega doživetja vožnje v kabrioletu.

Ofenziva športnih terencev. Rastoči segment športnih terencev se bo do leta 2020 pri Volkswagnu globalno razširil na 20 modelov in postal še bolj vsestranski. S Tiguanom in Touaregom Volkswagen postavlja merila v segmentu SUV-jev. Poleg družine T-Roc v ta široki nabor spadata tudi Atlas in Teramont. Ponudbo je zaokrožil mali T-Cross, od leta 2020 naprej pa tudi serijska različica konceptnega modela ID. Crozz, prvega povsem električnega športnega terenca. Temperamentni T-Roc Cabriolet ima v celotni strategiji vlogo agilnega, vsestranskega križanca, ki v enaki meri zadovolji razum in čutila. Za ta namen je razvojna ekipa povezala odlike Volkswagnovih SUV-jev in občutenje vožnje s kabrioletom. 

Z novim T-Roc Cabrioletom Volkswagen širi svojo ponudbo v najhitreje rastočem segmentu avtomobilske panoge, v segmentu kompaktnih športnih terencev. Odprti T-Roc bodo proizvajali v Volkswagnovi tovarni v Osnabrücku - tovarni z dolgo tradicijo proizvodnje kabrioletov, saj so tu med drugim izdelovali tudi odprte različice Hrošča in Golfa.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.