NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
18.02.2021

Popolnoma električni ID.4

Kmalu tudi pri nas!
ID.4

Izdelan za velike cilje!
 
Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. Električna moč, ki navduši. In intuitivno upravljanje, s katerim je vse popolnoma preprosto. Novi ID.4: zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID.

Pripravljen na najrazličnejše transportne naloge

Za svoj hobi potrebujete veliko opreme? Je vaš poklicni vsakdan neločljivo povezan z najrazličnejšimi transportnimi nalogami? ID.4 je kos tudi takšnim izzivom: priprava za vlečno kljuko je zasnovana za vlečne obremenitve do 750 kg (prikolica brez zavor) oz. 1.000 kg (prikolica z zavorami)*. Kadar vlečne kljuke ne potrebujete, jo lahko v le nekaj potezah pospravite pod odbijač, kjer je povsem neopazna.

Z elektriko zmorete vse

Zjutraj se najprej odpeljete v pisarno, pred tem še v fitnes in popoldan po službi kar takoj naprej na izlet ob koncu tedna, pri čemer je vsa prtljaga lepo zložena v prtljažniku. Z ID.4 so tovrstni načrti zlahka uresničljivi. Modela 1ST in 1ST Max sta opremljena z baterijo z neto kapaciteto 77 kWh in njun realni doseg meri 360-520 km. Sistemska moč zaradi povečane zmogljivosti znaša 150 kW

Funkcionalnost v svoji najlepši obliki

Urbani SUV z osupljivim dizajnom in obračalnim krogom malih avtomobilov: ID.4 ponazarja, kako privlačna je lahko električna mobilnost. Z oblikovno dovršenimi 18-palčnimi platišči* ali opcijskimi aluminijastimi platišči v velikosti od 19 do 21 palcev, strešnimi letvami za dodatno prtljago, integriranimi vratnimi kljukami za boljšo aerodinamiko, izrazito tridimenzionalno oblikovanimi zadnjimi LED-lučmi z dinamičnimi smerniki (dodatna oprema) in s še eno nadvse privlačno posebnostjo: opcijsko svetlobno letvijo, ki se tako spredaj kot tudi zadaj steka proti novemu logotipu znamke Volkswagen.

Panoramsko strešno okno

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar zagotavlja prijetno temperaturo v notranjosti. Pred neposrednimi sončnimi žarki se poleg tega lahko zaščitite s senčnim rolojem, ki ga lahko nadvse udobno upravljate tudi z glasovnimi ukazi. Samo rečete "Hello ID., show me the stars" in rolo se odpre.