Radanovič Brežice Novice

Vse aktualne novice podjetja Radanovič Brežice najdete tukaj.

 • gti
  Novosti znamke Volkswagen 16.05.2024

  Volkswagen začenja s predprodajo nove, močnejše različice Golfa GTI

  Volkswagen je znatno izboljšal Golf z novim infotainment sistemom, novo programsko opremo, novim dizajnom in novimi pogonskimi sistemi. Predprodaja najbolj ikoničnega vozila v tej modelni seriji se zdaj začenja: pripravite se na novo izdajo Golfa GTI – original športnih kompaktnih avtomobilov. Zdaj ima novi GTI moč 195 kW (265 KM), kar je za 20 KM več kot njegov predhodnik. Zunanjost vozila je prepoznavna po novih LED žarometih in osvetljenem Volkswagen logotipu na sprednji strani, pa tudi po prenovljenih LED zadnjih lučeh in novih 19-palčnih Queenstown aluminijastih platiščih. Notranjost tega vsakodnevnega športnika je prav tako impresivna: njegov prenovljeni infotainment sistem je intuitivno upravljan preko zaslona na dotik ali prek IDA, novega glasovnega asistenta z integracijo ChatGPT. Opremljen je serijsko s sedemstopenjskim dvosklopčnim menjalnikom (DSG).

 • id akcija
  Akcija 16.05.2024

  ID.3 Pro Limited

  Izkoristite edinstveno ponudbo! ID.3. Pro Limited  je lahko vaš že za 28.490 EUR* v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a v višini 6.500 EUR. Ponudba velja za omejeno količino vozil.

 • golf akcija
  Akcija 16.05.2024

  Jubilejna ponudba

  Golf letos praznuje 50. rojstni dan. Ob praznovanju tega jubileja smo za modela novi Golf in novi Golf Variant pripravili prav posebno ponudbo.

 • id gtx
  Novosti znamke Volkswagen 27.03.2024

  Dvojna svetovna premiera ID.3 GTX in ID.7 GTX Tourer: Volkswagen predstavlja začetne podatke in fotografije športnih električnih modelov.

  Volkswagen širi svojo ponudbo športnih modelov GTX. Kot dvojna svetovna premiera se zdaj prvič predstavljata novi modeli ID.3 GTX in ID.7 GTX Tourer. Ta dva visoko dinamična modela Volkswagen bosta kmalu lansirana z individualnim zunanjim dizajnom, vključno s svojimi lastnimi prednjimi in zadnjimi svetlobnimi podpisi, športnimi detajli v notranjosti in zmogljivimi pogonskimi sistemi. Najbolj športni modeli iz celotne električne ID. linije izdelkov že nosijo oznako GTX od leta 2021.

 • id buzz gtx
  Novosti znamke Volkswagen Gospodarska vozila 27.03.2024

  Svetovna premiera novega ID.Buzz GTX z 4 kolesnim pogonom

  Volkswagen predstavlja novi ID. Buzz GTX: Električni Bulli opremljen z zmogljivim pogonskim sistemom bo v prihodnosti na voljo s ​​dvema medosnima razdaljama, dvema velikostima baterij in izbiro 5-, 6- ali 7-sedežev. Prav tako je opremljen z standardnim štirikolesnim pogonom 4MOTION za optimalno vlečno moč in oprijem v vsaki vožnji. Predprodaja ID. Buzz GTX se bo začela poleti.

 • pslo
  AKCIJA 27.03.2024

  PGC ugodnost - Zavorne obloge in koluti

  30% popust na zavorne obloge in kolute

 • Kabinski filtri
  AKCIJA 27.03.2024

  PGC ugodnost - Kabinski filtri

  40% popust na originalne kabinske filtre

 • pslo
  AKCIJA 27.03.2024

  PGC ugodnost - brisalci in metlice

  30% popust na metlice in sete brisalcev.

 • id7 tourer
  Novosti znamke Volkswagen 23.02.2024

  Električni vsestranski avto nove dobe: svetovna premiera Volkswagen ID.7 Tourer

  Volkswagen zdaj v Evropi širi portfelj ID.7 z dodajanjem karavana: povsem novega ID.7 Tourerja. To je eden prvih povsem električnih karavanov v zgornjem srednjem razredu. Volkswagen je v tem razredu prisoten tudi z novim modelom Passat Variant. Obe liniji izdelkov se dopolnjujeta in skupaj pokrivata vse relevantne vrste pogonov – od zelo učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjev do priključnih hibridov s predvidenim električnim dosegom več kot 100 kilometrov (WLTP) in povsem električnih vozil. Novi ID.7 Tourer združuje prednosti električne mobilnosti brez emisij z dolgimi dosegami WLTP (do 685 km). Predprodaja po vsej Evropi je načrtovana za začetek prvega četrtletja letošnjega leta.

 • Novi golf8
  Novosti znamke Volkswagen 26.01.2024

  Svetovna premiera ob 50. rojstnem dnevu

  Golf letos praznuje 50. rojstni dan - in prav ob tem jubileju Volkswagen na trg prihaja z izpopolnjeno izvedbo svoje prodajne uspešnice. Kupci bodo lahko novi model naročili že čez nekaj tednov. Novi Golf prepriča z novo generacijo infotainmenta, intuitivnejšim konceptom upravljanja, izostrenim sprednjim in zadnjim delom ter učinkovitimi pogoni. Sem se uvrščajo tudi priključni hibridi s povečanim dosegom - okrog 100 kilometrov. Poleg tega je na sprednjem delu prvič osvetljen znak VW.

 • 4all
  Akcija 26.01.2024

  Volkswagen modeli 4ALL

  Preverite izjemno ponudbo bogato opremljenih modelov Volkswagen 4ALL, z velikimi prihranki. Volkswagen nikoli ni bil namenjen peščici, temveč vedno množicam. Za vse, ki od avta pričakujejo več in na cesti potrebujejo zanesljivega sopotnika.

 • id7
  Novosti znamke Volkswagen 23.11.2023

  Nove slike in novo ime

  Volkswagen predstavlja ekskluziven vpogled v novo izvedenko popolnoma električnega ID.7 Tourer

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.