Radanovič Brežice Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. 100% nov. In še vedno 100% Caddy.
01.02.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA

100% nov. In še vedno 100% Caddy.

Nova samozavest: novi Caddy je temeljito prenovljen. Poleg nove, vznemirljive oblike prinaša tudi najsodobnejše asistenčne sisteme, visokokakovostne digitalne instrumente, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) in spletne storitve. Seveda pa novi Caddy še naprej ostaja zanesljiv, prilagodljiv in funkcionalen - in je zdaj še bolje pripravljen na vse, kar vam ponuja življenje.

caddy 2021

Intuitivno upravljanje

Caddyjeva notranjost je zasnovana povsem na novo in jo zaznamuje visoka stopnja digitalizacije. Za ta vsestranski model so zdaj prvič v ponudbi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinirani instrument in infotainment sistem sta v tem primeru združena v najsodobnejše digitalno okolje (Innovision Cockpit). Digitalizirani so tudi številni drugi upravljalni elementi: med drugim modul s tipkami za funkcije luči in vidljivosti na levi strani večfunkcijskega volana in modul pod infotainment sistemom s tipkami za neposredni dostop do različnih menijskih funkcij. Poleg tega Caddy prepriča z aktivnim prezračevanjem potniškega prostora, udobnimi sedeži ergoComfort, novim sedežnim konceptom, ki ponuja dva individualna sedeža v tretji vrsti, in še marsičem.

Vse v vidnem polju

Zaslon Digital Cockpita se ponaša z jasnim in kontrastnim prikazom ter diagonalo 25,4 cm. Voznik lahko izbira med tremi različnimi konfiguracijami zaslona. To stori s pritiskom tipke View na novem večfunkcijskem volanu. Pri prvi konfiguraciji sta merilnik števila vrtljajev motorja in merilnik hitrosti prikazana interaktivno v okroglih instrumentih; na sredini zaslona je prikazana raven, ki jo je mogoče individualno izbrati - npr. telefonski imenik pametnega telefona. Digital Cockpit se skupaj z najbolj izpopolnjeno različico infotainment sistema zliva v Innovision Cockpit, ki ga odlikujejo številne dodatne funkcije.

Značilni dizajn

Z vidika tehnike in opreme odlikujejo Caddy, ki je lahko opremljen z do sedmimi sedeži, številni novi elementi: mednje sodita opcijska električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnja dvižna vrata ter panoramska streha z 1,4 m2 veliko stekleno površino, ki se razteza nad prvo in drugo vrsto sedežev. Omeniti velja tudi nova, do 18 palcev velika aluminijasta platišča ter - serijsko za najboljši paket opreme - nove LED-žaromete in zadnje LED-luči. Caddy je prvič opremljen s sistemom Keyless Access (na kratko Kessy) za odpiranje in zagon brez ključa.

Varčni in udobni

Pri novem Caddyju lahko izbirate med dizelskimi in bencinskimi motorji ter pogonom na zemeljski plin1. Gre za agregate naslednje evolucijske stopnje. Že v letu 2020 izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce. Glede na izbrani motor je poraba novega Caddyja v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za do 12 %.

Avtomatsko več udobja

Z opcijskimi najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi v novem Caddyju lahko povsem sproščeno uživate na vsaki vožnji: za vašo varnost skrbijo asistenca za menjavo voznega pasu, asistenca za odparkiranje (Rear Cross Traffic Alert), asistenca za manevriranje s prikolico (Trailer Assist) in sistem Travel Assist z asistenco za zaustavitev v sili (Emergency Assist).

Bolj udobno ne gre: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, po želji v vsakem novem Caddyju, storitve We Connect, številne dodatne funkcije iz ponudbe We Connect Plus: da bo vaš vstop v svet digitalne mobilnosti karseda enostaven in udoben, smo za vas pripravili tri praktične ponudbene pakete. Kateri vam ustreza?

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.