Radanovič Brežice Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Dvojna svetovna premiera ID.3 GTX in ID.7 GTX Tourer: Volkswagen predstavlja začetne podatke in fotografije športnih električnih modelov.
27.03.2024
Novosti znamke Volkswagen

Dvojna svetovna premiera ID.3 GTX in ID.7 GTX Tourer: Volkswagen predstavlja začetne podatke in fotografije športnih električnih modelov.

Volkswagen širi svojo ponudbo športnih modelov GTX. Kot dvojna svetovna premiera se zdaj prvič predstavljata novi modeli ID.3 GTX in ID.7 GTX Tourer. Ta dva visoko dinamična modela Volkswagen bosta kmalu lansirana z individualnim zunanjim dizajnom, vključno s svojimi lastnimi prednjimi in zadnjimi svetlobnimi podpisi, športnimi detajli v notranjosti in zmogljivimi pogonskimi sistemi. Najbolj športni modeli iz celotne električne ID. linije izdelkov že nosijo oznako GTX od leta 2021.

id gtx

Zgodba GTX. Športni in dinamični modeli GTX ponujajo povsem edinstveno in izjemno privlačno obliko električne mobilnosti. Dejstvo, da je že vsak peti novo registriran ID.4 in ID.5 v Evropi GTX model, jasno kaže, kako priljubljen je to pri kupcih. Volkswagen je zdaj prenesel uspešno dinamiko vožnje na ID.3 GTX in ID.7 GTX Tourer - s posamično tehnično nastavitvijo v vsakem primeru.

Image

Značilnosti ID.3 GTX. Volkswagen bo lansiral ID.3 GTX z zadnjim pogonom v dveh različicah. Najmočnejši model je ID.3 GTX Performance - živahen, kompakten športni avto. Kai Grünitz, član uprave znamke Volkswagen, odgovoren za razvoj, pravi: "Za mene je novi ID.3 GTX Performance s spontanim in vrhunskim dovajanjem moči električni protipostavka naši športni kompaktni ikoni, Golfu GTI Clubsport. Seveda imata električni pogon in turbopetrolski motor vsak svoj edinstven značaj. Kljub temu pa ID.3 GTX Performance in Golf GTI Clubsport delita isto fascinantno lahkotnost pri pospeševanju." Grünitz nadaljuje: "Z ID.3 GTX Volkswagen prenaša skoraj 50-letno tradicijo svojih kompaktnih GT modelov v svet električne mobilnosti. Užitek pri vožnji je zagotovljen."

Image

Oblika in oprema ID.3 GTX. ID.3 GTX izstopa od vseh drugih modelov v liniji izdelkov zaradi svojega individualiziranega zunanjega dizajna. GTX-specifični sprednji odbijač ima novo neodvisno črno režo za zrak v dizajnu diamanta in ima nove dnevne luči. Črni elementi karoserije imajo visokosijajni zaključek. To dodatno velja za novo oblikovane pragove in novo spodnje območje zadnjega dela s difuzorjem.

Prav tako so nova 20-palčna aluminijasta platišča Skagen, ki so standardna oprema. Številne GTX-specifične funkcije prilagodijo notranjost vozila. S svojim ergonomskim dizajnom poudarjajo športni značaj najmočnejših modelov ID.3 premium športni sedeži (v tkanini in usnjeni imitaciji), ki so standardno opremljeni. Še en klasičen GTX dizajnerski element so rdeči dekorativni šivi na sedežih in večfunkcijskem volanskem obroču. Visokokakovostna površina kokpita je prav tako specifična za GTX. Močnejši ID.3 GTX Performance je opremljen s prilagodljivim podvozjem DCC.

Image

Značilnosti ID.7 GTX Tourerja. Predprodaja novega ID.7 Tourerja se je začela šele prejšnji teden - in že zdaj novi ID.7 GTX Tourer naredi svoj debi kot najmočnejši model v liniji izdelkov. Kot pri ID.4 GTX in ID.5 GTX ima tudi dvojni elektromotor, štirikolesni pogon, ki lahko poganja sprednjo os vzporedno z zadnjo osjo. Kai Grünitz: "ID.7 GTX Tourer tlakuje pot za novo vrsto športne mobilnosti z združevanjem prostornosti velikega karavana z zmogljivostjo športnega avtomobila. Kar je tukaj fascinantno, je trenutna moč, s katero elektromotorji zagotavljajo svoj maksimalni izhod in navor v delčku sekunde."

Image

Oblika in oprema ID.7 GTX Tourerja. Sprednji del ID.7 GTX Tourerja se razlikuje od drugih modelov v liniji izdelkov po značilnem odbijaču s satovjem in GTX-specifično svetlobno grafiko, vključno s osvetljenimi emblemi. Kot pri ID.3 GTX imajo vsi črni elementi visokosijajni zaključek. To dodatno velja za pragove in spodnji del zadnjega odbijača v GTX dizajnu. Kot pri ID.3 GTX so tudi na ID.7 GTX Tourerju standardna 20-palčna aluminijasta platišča Skagen. Notranjost je izpopolnjena z lastnostmi, kot so individualizirani sedeži (ogrevani spredaj) s perforiranim GTX napisom v naslonih za glavo, rdeči obrobi na sedežih, rdeči šivi na armaturni plošči in oblogah vrat ter večfunkcijskim volanskim obročem s GTX-specifičnimi rdečimi dekorativnimi šivi. Prostornina prtljažnega prostora do 1.714 litrov je enako velika kot pri variantah z zadnjim pogonom.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.