Radanovič Brežice Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Nove slike in novo ime
23.11.2023
Novosti znamke Volkswagen

Nove slike in novo ime

Volkswagen predstavlja ekskluziven vpogled v novo izvedenko popolnoma električnega ID.7 Tourer

id7

Volkswagen predstavlja prve fotografije še vedno zamaskirane karavanske različice svojega popolnoma električnega vrhunskega modela ID.7 in obenem predstavlja novo ime: ID.7 Tourer. Nov model naj bi bil predstavljen v Evropi leta 2024 - z veliko prostora in visoko učinkovitostjo. Volkswagen bo objavil končno obliko v prihajajočih mesecih.

Image

Volkswagen je eden najuspešnejših proizvajalcev karavanskih vozil na svetu. Več kot 60 let so prisotni praktični modeli, ki so do zdaj nosili ime Variant ali Shooting Brake (v primeru modela Arteon). Z novim ID.7 Tourer znamka prvič ponuja vpogled v svoj prvi popolnoma električni karavanski avto, ki bo premierno predstavljen leta 2024.

Image

Visoka učinkovitost zahvaljujoč izpopolnjeni aerodinamiki. Aerodinamično oblikovano vozilo je najboljša osnova za dolge dosege. ID.7 limuzina, ki je že bila predstavljena in se trenutno uvaja v Evropi, je izjemno aerodinamičen Volkswagen s koeficientom upora Cd 0,23. Cd-vrednost ID.7 Tourer je skoraj enaka: 0,24. Elegantno in močno oblikovanje podaljšane različice hatchbacka je mogoče ugibati kljub edinstveni kamuflaži v slogu indijskega poletja.

ID.7 Tourer še vedno v kamuflažni jesenski obleki. Kamuflažna folija temelji na večplastni barvi ID.7 limuzine, kot jo je razkril Volkswagen na sejmu CES v Las Vegasu prejšnje leto. V skladu z letnim časom je podoba nalepke oblikovana v slogu indijskega poletja; QR kode na zadnji strani se brezhibno vključujejo v kamuflažo.

Obilo prostora v visokokakovostnem notranjem prostoru zahvaljujoč kratkim previsom in dolgemu medosju. Če je na krovu pet oseb, je lahko na voljo prostornina prtljažnika do 545 litrov - naloženo do višine hrbtnega naslona zadnjih sedežev. Če se ta zloži, se volumen skoraj dva metra dolgega tovornega prostora lahko dvigne na do 1.714 litrov.

Image

Kot vsi modeli družine ID., nova karoserijska oblika ID.7 temelji na platformi MEB skupine Volkswagen. Prednosti modularnega sistema s kratkimi previsi in dolgim medosjem koristijo notranjosti. Rezultat je značaj elegantnega hatchbacka v polni velikosti s posebej velikim občutkom prostora in povečanjem volumna prtljažnika.

Podobno kot ID.7 naj bi bil ID.7 Tourer proizveden v Volkswagnovi tovarni v Emdnu. Po ID.4 je ID.7 drugi model, ki temelji na platformi MEB in se proizvaja na severozahodu Nemčije.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.