Radanovič Brežice Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi ID.3
14.03.2023
Predstavitev

Novi ID.3

Z drugo generacijo ID.3 Volkswagen nadaljuje zgodbo o uspehu svoje ID. družine

novi id3

Dve leti in pol po lansiranju prve generacije popolnoma električna prodajna uspešnica zdaj prihaja na trg s celovito nadgradnjo. Poleg najnovejše programske opreme z vsemi sistemi za udobje in asistenčnimi sistemi vozilo navdušuje predvsem z novo izostreno zunanjostjo in prečiščeno notranjo zasnovo.


Nove barve, kot je Dark Olivine Green, ustvarjajo nov svež videz, medtem ko celoten videz zaokroža uporaba vrhunskih, trajnostnih materialov brez-živalskega izvora.


Zunanjost: izostren dizajn, izboljšana aerodinamika. Zunanjost popolnoma električnega modela iz kompaktnega razreda pritegne poglede s svežim in izostrenim videzom: optimizirane odprtine za zračno hlajenje in velike lakirane površine poskrbijo, da je sprednji del videti samozavesten in prijazen iz vsakega kota. Eden od razlogov za to je nov odbijač. Pokrov motorja je zdaj videti daljši, saj je črna letev pod vetrobranskim steklom odstranjena, sprednji del pa dodatno podaljšujejo vdolbine ob straneh. VW je optimiziral aerodinamiko z izboljšanim pretokom zraka okoli sprednjih koles – znano kot "zračna zavesa". Zadaj dvodelne zadnje luči prvič zasvetijo tudi v pokrovu zadka.


Notranjost: vrhunska kakovost Notranjost novega ID.3 združuje sodoben dizajn in trajnostne materiale. Natančni šivi v kontrastni barvi še povečajo občutek kakovosti. VW uporablja material iz mikrovlaken Artvelours Eco za vratne obloge in prevleke sedežev, tkanino, ki vsebuje 71 odstotkov recikliranih materialov. Gre za sekundarno surovino, pridobljeno z recikliranjem plastike, ki je bila predhodno vsaj enkrat odvržena med odpadke. Artvelours Eco ima enake značilnosti glede videza in otipa ter trajnosti kot običajni novi materiali. Tudi notranja oprema je popolnoma brez živali. Poleg tega so bili zbrani številni predlogi strank, ki so bili implementirani kot izboljšave izdelkov in izboljšave standardnega paketa opreme. Mehke površine s peno v pilotski kabini ustvarjajo novo haptično izkušnjo. Prenovljene notranje obloge vrat imajo tudi mehkejše in večje površine.


Najnovejša generacija asistenčnih sistemov. Izbirni Travel Assist je zdaj na voljo tudi v ID.3. V kombinaciji s prilagodljivim tempomatom (ACC) za vzdolžni nadzor vozila od 0 km/h do najvišje hitrosti in Lane Assist za bočni nadzor lahko ta sistem za pomoč vozniku uporablja dva preizkušena sistema, ki sta popolnoma integrirana drug z drugim v novi ID.3. Če so na voljo podatki, Travel Assist potrebuje samo eno identificirano oznako cestnega pasu, da obdrži vozilo na voznem pasu med vožnjo po podeželskih cestah.


Volkswagen na poti v Way to ZERO. VW je dosegel nov mejnik na svoji poti, da postane ponudnik storitev mobilnosti, ki temelji na programski opremi, brez emisij. Od lansiranja ID. družina, več kot 600.000 ID. modeli, ki temeljijo na platformi modularnega električnega pogona (MEB), so bili doslej že dostavljeni kupcem po vsem svetu. Volkswagnova paleta izdelkov zdaj obsega šest ID. modeli.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.