Radanovič Brežice Novice

Vse aktualne novice podjetja Radanovič Brežice najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Prodaja skuterjev in električnih koles
19.12.2021
NOVO V AVTOHIŠI

Prodaja skuterjev in električnih koles

Sedaj je možno pri nas tudi kupiti skuterje znamke SYM in električna kolesa znamke S-BIKES!

kolo in motor

Skuterji SYM;

SYM znamka pooseblja vizijo in filozofijo podjetja Sanyang Motor Co., Ltd ter njihovega pristopa k razvoju kakovostnih in široko uporabnih izdelkov.

Sanyang Motor Co., Ltd. podjetje je bilo ustanovljeno leta 1954 v Taipeiju, glavnem mestu Tajvana, pod vodstvom Huang Ji-Jun in Kuo An-a. Trenutni sedež podjetja je v kraju Hsinchu Tajvan. Od tam upravljajo s tremi proizvodnjami obrati, ki se nahajajo v Tajvanu, Kitajski in Vietnamu. Poleg proizvodnje motornih koles, koles z motorjem in štirikolesnikov podjetje izdeluje tudi mini dostavna vozila in avtobuse pod znamko SYM ter osebna vozila Hyundai in Kia. Od začetka proizvodnje do danes so izdelali že več kot 9 milijonov skuterjev in motornih koles. 

Družinsko podjetje pod roko lastnika Ching Feng Hang je bilo ustanovljeno leta 1947, leta 1954  pa so ga registrirali pod imenom Sanyang Electrics. Štirje zaposleni so sprva sestavljali in nadgrajevi uvožena motorna kolesa BSA. V letu 1961 se je podjetje preimenovalo v Sanyang Industrial Co. Ltd. Leto za tem so sklenili sodelovanje s Hondo in začeli sestavljati motorna kolesa; sodelovanje je leta 1967 preraslo v proizvodnjo, hkrati pa so podpisalo še tehnološki sporazum in s tem postali prva tovarna motornih koles na območju Tajvana.

Leta 1969 so se dogovorili za sestavo avtomobilov honda N600 in TN360. Podjetje Sanyang se je vedno bolj posvečalo proizvodnji in razvoju lastnih vozil, kar botrovalo in povzročilo neposredno konkurenco znotraj tovarne. zaradi tega so leta 2002 prenehali sodelovati s Hondo.

Leta 2014 je znamka SYM in podjetje Sanyang Motor Co., Ltd. praznovalo svojo 60. obletnico. SYM je motor življenja (Engin of Life). SYM-ovi inženirji uporabljajo svoje izkušnje in znanje, da povsem približajo uporabnost vozil SYM k realnim življenjskim potrebam. Na podlagi omenjene miselnosti SYM Taiwan proizvaja in prinaša na trg odlična motorna vozila. Ta temeljijo na zaupanju in izkušnjah in se  zato zlahka povežejo v življenjski ciklus: vzdržljivost za življenje, mobilnost za življenjske potrebe in stil za vse življenjske sloge.

Kolesa S-BIKES;

Nova generacija električnih koles S-BIKES je ustvarjena, da vas hipoma osvoji. Leta 2016 smo postavili nove standarde mobilnosti z našim prvim zložljivim modelom. Vse od tedaj neprestano nadgrajujemo naše modele in ustvarjamo kolesa, ki navdušujejo.

Vizija znamke S-BIKES je ponuditi novo obliko mobilnosti in uporabnikom omogočiti najbolj prijazno obliko kolesarjenja. Številne nadvse zadovoljne stranke potrjujejo, da gremo v pravo smer. Spoznajte vse modele električnih koles S-BIKES.

Sodoben način življenja in gibanja ustvarja nove oblike prevoza. Električno kolo je tako najsodobnejši med njimi. Vožnja poteka enako, kot pri običajnem kolesu. Le da je manj naporna in hitrejša po zaslugi električnega motorja. Ta vam v kombinaciji s tehnologijo S-BIKES iQ pomaga hitreje in udobneje doseči hitrost 25 km/h. Končno se lahko na cilj pripeljete precej hitreje in brez nepotrebnega potenja. In to s kolesom.

Pozabite na vzpone, ki so vas do sedaj utrujali in jemali voljo do kolesarstva. Tudi močan protiveter je po zaslugi električne pomoči zanemarljiv. Električno kolo ni le prevozno sredstvo. Je znanilec nove dobe mobilnosti in sodobnega življenjskega sloga. Električna kolesa po svetu postavljajo močno alternativo javnemu prevozu.

Kolesa S-BIKES predstavljajo inovativen koncept kolesarjenja. Na glavo postavljajo, kako smo bili do sedaj navajeni uporabljati kolo. S pomočjo zmogljivih elektro motorjev nam namreč omogočajo vožnjo in vzpone brez napora. S kolesi S-BIKES tako hitro dosežemo želeno potovalno hitrost 25 km/h. S pomočjo uporabniškega vmesnika s potovalnim računalnikom in naprednim sistemom S-BIKES iQ lahko določamo več stopenj delovanja električne podpore. Pospešek, ki ga z električnimi kolesi dosežete, vam bodo zavidali tudi profesionalni kolesarji. Športni način vam omogoča maksimalno zmogljivost in izjemne pospeške. Na drugi strani vam program ECO omogoča maksimalni domet z enim polnjenjem. Samo polnjenje je hitro in enostavno, saj poteka preko običajne hišne električne vtičnice.

Največja posebnost koles S-BIKES je elektronika, ki nadzira delovanje kolesa. Imenujemo jo S-BIKES iQ in predstavlja možgane koles S-BIKES. S pomočjo tipal zaznava stanje kolesa in komunicira z elektro motorjem, ki določa moč električne pomoči. Sistem je nadgradnja prve generacije (system ECO-SPORT) in omogoča še bolj tekočo vožnjo ter optimiziran domet.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.