Radanovič Brežice Novice

Vse aktualne novice podjetja Radanovič Brežice najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Svetovna premiera ID.2all koncept
14.03.2023
Predstavitev

Svetovna premiera ID.2all koncept

Volkswagnov električni avtomobil, ki stane manj kot 25.000 evrov

ID2

Znamka Volkswagen nadaljuje zgodbo o uspehu svojih kompaktnih avtomobilov v dobi električne mobilnosti in ponuja prvi vpogled v povsem električni Volkswagen, ki stane manj kot 25.000 evrov z ID.2all konceptno vozilo.


Začetna podatki: pogon na sprednja kolesa, doseg do 450 km, inovativne tehnološke funkcije, kot so Travel Assist, IQ.LIGHT ali načrtovalnik poti za električna vozila in nov Volkswagnov oblikovalski jezik. Serijska različica bo temeljila na platformi MEB Entry in je eden od desetih novih električnih modelov, ki jih bo Volkswagen lansiral do leta 2026


Zunanji dizajn: prijazen videz, zelo dinamičen in nova oblika C-stebrička


Eden od elementov tega novega oblikovalskega jezika je oblika C-stebrička, razvita za prvi Golf. ID.2all je prvi Volkswagen z novo interpretacijo tega podpisa. Druge oblikovne značilnosti konceptnega avtomobila vključujejo karoserijo z jasno in močno držo na kolesih, prijazen obraz, dobršen delež dinamike in brezčasno eleganco.


Notranja zasnova: prostoren, kakovosten videz, samoumevno delovanje


Notranjost je prav tako jasno oblikovana in jo odlikuje visokokakovosten videz, samoumeven infozabavni sistem s klasičnim nadzorom glasnosti in ločen blok klimatske naprave. Prostornina odlagališča znaša izdatnih 490–1.330 litrov, kar je več kot pri višjih razredih vozil.


Pospešena električna ofenziva: deset novih električnih modelov do leta 2026


Proizvodna različica ID.2all je eden od desetih novih električnih modelov, ki jih bo Volkswagen lansiral do leta 2026. Samo letos bo predstavljen novi ID.3, ID. Buzz z dolgo medosno razdaljo in ID.7. Temu bo leta 2026 sledil kompaktni električni SUV, kljub vsem izzivom pa se Volkswagen ukvarja tudi z električnim avtomobilom po ceni manj kot 20.000 evrov. To bo proizvajalcu avtomobilov omogočilo najširšo ponudbo električnih vozil v primerjavi s konkurenti, podjetje pa želi doseči 80-odstotni delež električnih avtomobilov v Evropi.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.