Radanovič Brežice Novice

Vse aktualne novice podjetja Radanovič Brežice najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Volkswagen ID.3 v posebni ponudbi
04.03.2021
AKCIJA

Volkswagen ID.3 v posebni ponudbi

Ob nakupu vozila ID.3 boste prejeli bon za financiranje in zavarovanje vozila, bon za nakup polnilne postaje ter bon za financiranje sončne elektrarne.

ID3 akcija

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za financiranje in zavarovanje. Za izvedbo ID.3 Life prejmete bon v višini 2.500 €, za izvedbe Family, Style, Business, Tech, Max in Tour pa prejmete bon v višini 3.000 €.

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje v višini 1.000 EUR. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje vašega električnega vozila in izberite polnilno postajo Volkswagen ID Charger ali polnilno postajo iz prodajnega programa MOON

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za financiranje nakupa in izgradnje sončne elektrarne MOON v višini do 1.000 EUR (odvisno od moči sončne elektrarne). Zagotovite si lastno proizvodnjo zelene električne energije s sončno elektrarno MOON in tako postanite skoraj popolnoma neodvisni od omrežja. Vašo sončno elektrarno zgradimo po načelu »na ključ«, kar pomeni, da mi poskrbimo za izvedbo celotnega postopka: od začetnega strokovnega svetovanja in ogleda objekta do izračuna ustrezne velikosti sončne elektrarne, načrtovanja in montaže. 

Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 4.500 €.

Izberite popolnoma električni ID.3, z dosegom do 549 km. Zdaj v izjemni ponudbi, ki velja do 31.3.2021. 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.